Hvem

Jeg hedder Tommy Krabbe Alsted, og med en faglig baggrund som Cand.mag. i interpersonel organisationskommunikation og et dybfølt ønske om at gøre en forskel har jeg de seneste år holdt mere end 1000 foredrag for alle typer virksomheder om blandt andet:

Kommunikation, samarbejde, nysgerrighed, social kapital, forandringer, ledelse, stress, trivsel, motivation, coronahåndtering, organisationsudvikling og endda om hvordan man bliver mere træls.

Mit foredragsvirke kan du læse mere om på min primære hjemmeside. Det er også her, du skal gå hen ift. en evt. foredragsforespørgsel. Du kan også følge mine aktiviteter på Facebook her.

Jeg har tidligere forfattet bøgerne “Ildsjælenes bog”, “Din bog”, “Få succes som voksen” og senest “Nysgerrighed er svaret”. Lige nu er jeg ved at arbejde på en meget anderledes fagbog, der tager udgangspunkt i allologien.

Som i mine foredrag vægter jeg i den nye bog også, at læring skal baseres på mere end vidensformidling. Du kan læse mere om tilblivelsen af den her.

I øvrigt har jeg også gennem årene lavet bunker af videoer på youtube og endda noget så mærkeligt som en delvist animeret film om kommunikation på 43 minutter, som du kan finde her.

Ellers er jeg menneske som som mange andre med familie, hobbyer og frivilligt arbejde.